Der sker mange ting hos os i øjeblikket.

Vi har delt PrintByOrder.dk op i 2 webshops. PrintByOrder fortsætter med at sælge design selv t-shirts, caps, plakater til private og engros salg af t-shirts, caps og al anden erhvervsbeklædning til vore fantastiske engros kunder (Denne del får en ny opdateret udseende og features i 2022, dette selvfølgelig til de bedste priser i DK og EU).

Al film – serie – gaming og musik merchandise har vi nu rykket over til vores helt nye dedikerede webshop; Supermerch.dk

PrintByOrder.dk får som sagt en opdateret feature liste til engros kunder, der gør det nemmere og hurtigere at bestille hos os. Alle B2B priser bliver opdateret og korrekte, når den nye siden er oppe at køre. I kan godt glæde jer, lige så meget som vi gør. Vi forventer at være færdig og klar Q2/Q3 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.