Bæredygtighed

Al vores emballage (forsendelsesæsker) vi bruger, er som minimum FSC certificeret. Vores forsendelsesposer, kan du trygt smide ud i skraldespanden. Det kan du fordi, det er bioplast. Materialet er lavet af sukkerrør og derfor er der ikke brugt olie og gas til fremstillingen. Sukkerrør vokser meget hurtigt og er deraf også en fornybar ressource, der optager store mængder CO2 når de vokser.

Ved at smide posen i skraldespanden efter brug, så den havner på forbrændingsanlægget, gør posen ingen skade for miljøet – Den fordamper og bliver til kuldioxid og vand. Poserne er i øvrigt også produceret i Danmark

OBS. Det kan ske, at når vi vælger at lade vores samarbejdspartner i EU lave din design selv vare (Hvis vi har meget travlt), at de sender i anden type emballage. Deres forsendelsesposer er som minimum 80% genbrugsplast, hvis de ikke på given tidspunkt ligger inde med sukkerrørs poser. De bruger ligesom os, også kun uskadelige farver og lign i deres produktion.

Vi gør også meget ud af, at de design selv t-shirt vi bruger er lavet af økologisk bomuld og som minimum er oeko-tex standard 100 certificeret. Derudover bestræber vi os også på, at så mange som muligt af vores t-shirts, caps, hoodies har de bedste certificeringer. Bl.a. er vi fra Maj 2021 kommet igennem nåleøjet til at kunne sælge Stanley Stella som regnes for at være det mode brand med t-shirts, hoodies og andet tekstil til mode branchen, med de højeste standarder.

Stanley Stella er et brand der nøje udvælger deres forhandler, og de har alle de sværeste certificeringer såsom GOTS, Fair Wear, Vegan Approved, OCS og mange flere. Fra 2021 har de faktisk skærpet deres krav til forhandlere og flere har også mistet deres tilladelse til at sælge Stanley Stella. Derfor er det med stor stolthed, at vi hos PrintByOrder.dk nu er officiel Stanley Stella forhandler.

Vores design selv plakater, kan vi nu også fortælle bliver lavet af det bedste papir der kombinere top kvalitet, med bæredygtighed.

Vi er i gang med flere tiltag omkring genbrug. Derfor kan det ske, at når du får en vare, at kassen at din vare bliver sendt i en kasse som er brugt før. Det giver ikke bare mening økonomisk, men også en måde for os til at bidrage endnu mere til mindre spild. Derfor opfordrer vi også vores kunder, men også samarbejdspartnere, erhvervskunder til at genbruge det som kan genbruges.

Vi arbejder dog allerede på at finde endnu bedre og mere miljørigtige løsninger, når det kommer til vores æsker.

Derudover er vi også en del af MiljøvenligPakning projektet, da vi mener det er vigtigt, at man gør en forskel.

miljoe pakning badge 300x300 1