Om PrintByOrder – en del af TheMovSer.dk

Tak fordi du handler hos os. PrintByOrder.dk er en del af Filmsitet TheMovSer.dk, som blev startet i 2019 af filmanmelderen og tv-værten John Slater, der i flere år var aktiv hos Pixel.tv. TheMovSer.dk var et ønske om et uafhængigt film og serie nyhedsmedie.

Ideen med søstersiden PrintByOrder.dk, var et ønske om at integrere John’s to store passioner, nemlig film og tøj. John har tidligere i en årrække arbejdet i tøjbranchen og arbejdet på et trykkri, hvorved der opstod en stor passion for det kreative arbejde, som der ligger i at producere tøj med tryk. Det var dog vigtigt, at det skulle være lækker kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Design selv t shirt med print tilbydes både til private og virksomheder, for hvem har ikke brug for en t-shirt / cap med et billede eller design der passer lige til dig? For virksomheder findes der ikke bedre low cost markedsføring end lækre t-shirts eller caps med kvalitets tryk. Vi tilbyder selvfølgelig også brodering på bl.a. caps. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne

Det var dog også et vigtigt punkt for John at gøre en forskel. For selv om at man måske ikke kan redde verden, så kan og bør man prøve på, at gøre bare en lille forskel.

Derfor vil der for hver B2C solgte t-shirt gå 5 kr. til velgørenhed. Det beløb der indtjenes til gode formål, vil blive delt op til flere organisationer. Vi støtter bl.a. fast Psykiatrifonden.

Kontakt os gerne med ideer til hvem der kunne have bruge for hjælp.