Info - Tryk På T-shirts og anden beklædningsgenstande

T-shirts med tryk?

Få produceret jeres t-shirt med tryk, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser hos PBO (Printbyorder.dk).

Vi tilbyder dig en bred vifte af printtjenester, og du kan finde alt fra DTG til serigrafi.

Kvalitet, du kan stole på

Vi tilbyder højkvalitets DTG og silketryk til dine specialtrykte T-shirts med tryk. Med vores ekspertise og erfaring er vi i stand til at producere perfekte print på store mængder tøj!

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for alle vores produkter og tjenester, herunder serigrafi og DTG. Specielt ved større volumen ved bl.a. t-shirts og trøjer til festivaler, koncerter, events, reklametøj o.m.a.

Tilpas det med dit eget design eller logo

PBO (Printbyorder.dk) tilbyder dig en række tjenester, men hvis du har specifikke behov, hjælper vi dig gerne med at omsætte dine ideer til virkelighed. Kontakt os for at lære mere om vores tilpasningsmuligheder!

Tryk på tøj og engrossalg

Printbyorder.dk er en dansk virksomhed, der trykker og sælger al slags tøj. En stor del af vores produktion er t-shirts med tryk, til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder vores kunder tøj af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i en bred vifte af kvaliteter og stilarter - fra detail til engros. Vi har en stor produktionskapacitet og ingen kunde er for lille eller stor.

Den bedste service

Vi står altid til rådighed for vores kunder – lige fra du afgiver en ordre, til vi leverer den til din dør. Vi sætter en ære i at yde den bedst mulige service til enhver kunde, uanset hvem de er, eller hvad de har brug for.

Minimumsantal?

Vi har tidligere ikke haft minimumsantal. For at sikre bedste priser og service, er der i dag minimumsantal på t-shirts, sweartshirts. hoodies og anden beklædning 30 stk. Dog er der ved Caps og anden hovedbeklædning minimum på 20 stk